За нас

— нашата история

Случвало ли ви се е да се чудите с часове какъв подарък да купите за ваш близък? Откъде да го намерите? Ето как всъщност се роди идеята за нашия магазин.

След огромния успех на Коледния базар през 2010 година, отворихме нашия първи магазин в Пловдив като редом с него разработихме и нашия уебсайт. При нас всичко е интересно, забавно, оригинално и неповторимо. Имаме огромен избор на подаръци и изненади за малки и големи – разнообразна гама от весели часовници, касички, светещи чаши, парти тениски и потници, соларни играчки, вълшебни чаши, четирилистни детелини, химикали, игри за възрастни с шотове, оригинални рамки за снимки, поставки за ножове и химикали, уникални лампи и свещници, аксесоари за компютри, музикални детски прожектори, сезонни продукти, хоби игри (голф, джаги и др.), фенерчета, шапки, кашлящи пепелници, светещи връзки и колани, цветен душ и още много други.

Наред с богатия избор на подаръци, нашият екип се стреми да ви запознава с нови неща всеки месец. Ние постоянно се интересуваме и правим проучвания на световния пазар за най-търсените и продавани продукти в нашата сфера и се опитваме да предоставим на нашите клиенти възможността да ги открият в нашия магазин.

ОЩЕ ЕДНА УСМИВКА

Ние с радост ще ви помогнем при избора на подарък, ще ви дадем съвет и ще ви съдействаме с каквото можем. Влезете ли при нас, ще излезете с усмивка на лицето и ако не купите нещо днес, ние ще ви очакваме утре, дори и само, за да ви дарим с още една усмивка. 🙂

ЗА ВАС

Ние искаме да работим за вас и ако имате някакви интересни идеи и предложения, пишете ни.

Ако търсите нещо и не можете да го откриете другаде, споделете с нас.