Често задавани въпроси

Поръчки

Как може да направим поръчка?

Поръчка може да направите директно през сайта ни : www.kaya.bg като добавите артикулите, които сте избрали в кошницата, след което попълните информация за вашите имена, адрес за доставка, емайл и телефон за връзка с вас.

Може ли да се правят поръчки по телефона?

Поръчки  се приемат по телефона на посочените номера:

тел: 0899 285 985

тел: 0897 008 275

Доставки

За колко време се извършва доставката?

Поръчките направени до 16.30 часа в работен ден  от понеделник до петък ще бъдат доставени на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя ще бъдат доставени във вторник. В зависимост от населеното място(ако не е областен град или няма представител на посочените куриерски фирми в населеното място) доставката може да се забави с няколко дни, за което ще бъдете уведомени по телефона.

Доставката се извършва в работно време между 9 и 17.30 часа от понеделник до петък и събота от 9 – 13 часа. ДОСТАВКАТА ДО ОФИС НА „Спиди“ е безплатна за поръчки над 100 лв.

След извършване на поръчката ще получите телефонно обаждане за да потвърдим деня на доставката. Клиентът трябва да осигури достъп до адреса за получаване на стоката. Ако той не бъде открит или адреса е грешен, повторната доставка се заплаща от него.

При доставка клиентът трябва да провери дали продуктът не е счупен или повреден и ако има проблем да съобщи на куриера в момента на доставката. “КАЯ 9”ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер и в този случай клиентът трябва да заплати продукта и доставката.

Как се извършва доставката?

Доставката се извършва само с куриерска фирма „Еконт“до офис на куриер или до посочен от вас адрес.

Колко ще струва доставката?

Доставката до офис на Еконт е с фиксирана цена от 4.50 лв., а до адрес на клиент е 6.50 лв. Изключение правят поръчките направени до адрес в по-малки населени места, за които моля да направете запитване и ние ще уточним цената на доставка.

Има ли бърза доставка в рамките на един ден?

Има бърза доставка само в рамките на гр. Пловдив за поръчки направени до 11.30 часа в работни дни (от понеделник до петък). Цената на доставка е 7.50 лв. и ще се извърши на същия ден до 19 часа.

Мога ли лично да си взема поръчката?

За момента магазина ни е само онлайн.

Плащане

Как се плаща за поръчката?

Заплащането на стоките може да се извърши с наложен платеж или по банков път.

Наложеният платеж е при получаване на пратката в офис на Еконт и е с фиксирана цена от 4.50 лв., а до адрес на клиент е 6.50 лв. Изключение правят поръчките направени до адрес в по-малки населени места, за които моля да направете запитване и ние ще уточним цената на доставка.

Плащането по банков път се извършва като се преведе сумата за поръчката по нашата банкова сметка:

Уникредит Булбанк АД

Получател: “КАЯ 9” ООД

IBAN: BG37UNCR70001522418187

BIC: UNCRBGSF

За да получите продукта(и) на слеващия работен ден е необходимо да ни изпратите сканирано платежно нареждане на info@kaya.bg или да се свържте с нас на тел. 0899 285 985

Връщане на продукт

Как може да се върне даден продукт(и)?

Съгласно чл. 55, ал.1 от ЗЗП клиентът може да върне даден продукт(и) в 14 дневен срок, само ако тя бъде върната във вида, в който е получена, без да е ползвана, счупена или повредена, считано от деня на доставката. Разходите по доставката на върнатия продукт както и по замяната му с нов се поемат от клиента. Ако клиентът не желае замяна с нов продукт, ние ще му върнем парите, като разходите за доставката остават за негова сметка.